Rødvig Havn

Christina Minona Larsen er ny på holdet bag bestyrelsen

Som nyeste medlem af holdet bag bestyrelsen er jeg blevet bedt om at fortælle hvorfor jeg har valgt at engagere mig i Sydstevns Energifællesskab.

Jeg flyttede til Stevns i sommeren 2017 sammen med min mand. Vi nyder den gode stemning, sammenholdet og de smukke landskaber hernede, og har ikke fortrudt et sekund.

I forhold til mit engagement i Sydstevns Energifællesskab, er der mange faktorer der spiller ind. Den vigtigste er den miljømæssige gevinst og co2 reduktionen jeg ser som et af resultaterne af energifællesskabet. Det at blive selvforsynende spiller også en rigtig vigtig rolle – især når jeg tager seneste års begivenheder i betragtning. Vi har for et par år siden selv skiftet fra pillefyr til varmepumpe, men også varmepumpen har brug for strøm, og den vil jeg gerne have billigst muligt. Jeg mener også at vi – når vi kommer så langt – skal arbejde for det smukkest mulige anlæg at solcelle og vindmølleområder, så de bliver så frodige, grønne og brugbare som overhovedet muligt.

Jeg tror også det bliver svært at komme uden om elbiler fremadrettet, og hvis jeg også kan være med til at sørge for de bedst mulige ladestandere med en fremtidssikret teknologi, vil jeg gerne være medlem af Sydstevns Energifællesskab.

Sidst men bestemt ikke mindst, så er det en fantastisk mulighed for at blive en del af en af de lokale fællesskaber, lære nye folk at kende og præge udviklingen i det område jeg lever i.

Jeg kan derfor kun opfordre alle på Sydstevns til at melde sig ind i fællesskabet hurtigst muligt – jo flere vi er, jo flere gode ideer kan vi komme på sammen, og jo hurtigere kan vi nå vores mål.